Frigider minibar Crown CM-68B, capacitate 68l, usa de sticla, clasa A+, H 59 cm, negru

952,00 lei
952,00 lei 808,00 lei
cu TVA
Cantitate:
Add to Wishlist

Review:

Frigider minibar Crown CM-68B, capacitate 68l, usa de sticla, clasa A+, H 59 cm, negru

Faciliteaza gasirea cu usurinta Un produs optim, cu racire optima, usa de sticla termoizolanta permite alegerea cu usurinta a alimentelor, inainte de deschiderea acesteia.

Spatiu de depozitare generos Frigiderul este perfect pentru spatiile reduse, si poate fi folosit pana si in dormitor datorita nivelului redus de zgomot al acestuia.

Este dotat si cu un mic congelator, pentru ca Dvs. sa depozitati pe termen lung alimentele dorite. Este un produs de o calitate superioara.

Beneficiati de un consum optim de energie electrica si o super economie, in comparatie cu produsele din clasele inferioare.

Frigiderul minibar are termostat cu scopul de a regla rapid temperatura in functie de nevoi, tinand cont de temperatura ambientala.

Poti schimba oricand temperatura pentru a pastra alimentele tale in cea mai buna stare. Garnitura usilor contine aditivi speciali ce protejeaza frigiderul impotriva bacteriilor si a mucegaiului.

Pastrezi mancarea in conditii de maxima igiena, prelungind totodata durata prospetimii alimentelor.

In plus bauturile tale preferate sunt intodeauna reci, iar fructele si legumele proaspte, fiind un avantaj extrem de mare pentru personale care abordeaza un stil de viata sanatos.

Produsul,Frigider minibar Crown CM-68B, este idel pentru spatiile mici precum : birouri/camere de camin/diferite insitutii/dormitor etc.

Crown

Referinte specifice

Nu sunt recenzii momentan

On Top
Menu
Close
Cart
Close
Back
Account
Close