Dezinfectant inalbitor anticalcar Domestos Pine, 750 ml

Dezinfectant inalbitor anticalcar Domestos Pine, 750 ml

16,76 lei
cu TVA

Dezinfectant inalbitor anticalcar Domestos Pine, 750 ml

Dezinfectant inalbitor anticalcar Domestos Pine, 750 mlConcentrat (pentru protectie indelungata impotriva microbilor din vasul de toaleta) sau diluat (pentru gresie, mozaic, faianta, obiecte sanitare si alte suprafete lavabile), este eficient in toata casa.

- Dezinfectant inalbitor cu vascozitate ridicata
- Omoara toti microbii cunoscuti
- Protectie de 3x mai indelungata impotriva calcarului*
- Improspateaza
- Indeparteaza petele

*fata de formula precedenta Domestos 24H Plus

Utilizati in siguranta produsele biocide. Cititi intotdeauna eticheta si informatiile despre produs inainte de utilizare.DOMESTOS OMOARA 99.9% DIN VIRUSI

Este bine stiut ca Domestos omoara toti virusii cunoscuti, dar cum anume? Stim cu totii ca Domestos este un dezinfectant pe baza de inalbitor, dar cum functioneaza el?

Dezinfectantii sunt folositi frecvent in gospodarii pentru a elimina microbii, virusii si bacteriile. Domestos este dezinfectantul special conceput pentru a ucide un spectru larg de microrganisme precum: virusuri, bacterii, fungi, si spori.  Importanta inalbitorului in curatenia de zi cu zi imbraca multe forme: Domestos poate fi folosit pe suprafete multiple pentru dezinfectarea lor si eliminarea microbilor si a virusurilor, pentru curatarea baii si pentru stergerea suprafetelor de lucru. Astfel, utilizand Domestos poti avea o casa curate, plina de prospetime si protejata.

Inalbitorii te pot scapa de majoritatea microorganismelor, parazitilor, ciupercilor si cel mai important, de virusi. Cum actioneaza Domestos? Domestos contine substante chimice cunoscute sub numele de agenti de oxidare. Atunci cand acesti agenti intra in contact cu bacteriile sau cu alte materii organice (ex: pete de grasime), se formeaza o reactie chimica de oxidare, care distruge bacteriile, virusii si ciupercile.
Inarmeaza-te cu Domestos pentru o casa curata si protejata!  

DOMESTOS - Dezinfecteaza suprafetele din toata casa
  • DOMESTOS NEDILUAT (80ml) - Pentru curatarea si dezinfectarea vasului de toaleta, turnati sub margine Domestos, lasati-l sa actioneze 30 de minute si clatiti.
  • DOMESTOS DILUAT (10ml Domestos + 500ml apa) - Dezinfectati suprafetele cu care intrati in contact. Pulverizati solutia de Domestos, lasati sa actioneze 60 de minute si apoi clatiti.
  • DOMESTOS DILUAT (180ml Domestos + 5L apa) - Curatati si dezinfectati podelele cu Domestos, lasati sa actioneze timp de 60 de minute si apoi clatiti.
*1 CAPAC – 15ml. Cititi intotdeauna eticheta si informatiile produsului inainte de utilizare.

  

Noul Domestos Extended Power este un dezinfectant inalbitor cu molecule active ANTI-CALCAR care adera la peretii vasului de toaleta chiar si sub apa. Domestos Extended Power are o vascozitate ridicata si, dupa ce este trasa apa, continua sa adere la suprafata din toaleta si sa distruga microbii. Concentrat (pentru protectie indelungata impotriva microbilor din vasul de toaleta) sau diluat (pentru gresie, mozaic, faianta, obiecte sanitare si alte suprafete lavabile), este eficient in toata casa. - Dezinfectant inalbitor cu vascozitate ridicata - Omoara toti microbii cunoscuti - Protectie de 3x mai indelungata impotriva calcarului* - Improspateaza - Indeparteaza petele *fata de formula precedenta Domestos 24H Plus Utilizati in siguranta produsele biocide. Cititi intotdeauna eticheta si informatiile despre produs inainte de utilizare. DOMESTOS OMOARA 99.9% DIN VIRUSI Este bine stiut ca Domestos omoara toti virusii cunoscuti, dar cum anume? Stim cu totii ca Domestos este un dezinfectant pe baza de inalbitor, dar cum functioneaza el? Dezinfectantii sunt folositi frecvent in gospodarii pentru a elimina microbii, virusii si bacteriile. Domestos este dezinfectantul special conceput pentru a ucide un spectru larg de microrganisme precum: virusuri, bacterii, fungi, si spori. Importanta inalbitorului in curatenia de zi cu zi imbraca multe forme: Domestos poate fi folosit pe suprafete multiple pentru dezinfectarea lor si eliminarea microbilor si a virusurilor, pentru curatarea baii si pentru stergerea suprafetelor de lucru. Astfel, utilizand Domestos poti avea o casa curate, plina de prospetime si protejata. Inalbitorii te pot scapa de majoritatea microorganismelor, parazitilor, ciupercilor si cel mai important, de virusi. Cum actioneaza Domestos? Domestos contine substante chimice cunoscute sub numele de agenti de oxidare. Atunci cand acesti agenti intra in contact cu bacteriile sau cu alte materii organice (ex: pete de grasime), se formeaza o reactie chimica de oxidare, care distruge bacteriile, virusii si ciupercile. Inarmeaza-te cu Domestos pentru o casa curata si protejata! DOMESTOS - Dezinfecteaza suprafetele din toata casa DOMESTOS NEDILUAT (80ml) - Pentru curatarea si dezinfectarea vasului de toaleta, turnati sub margine Domestos, lasati-l sa actioneze 30 de minute si clatiti. DOMESTOS DILUAT (10ml Domestos + 500ml apa) - Dezinfectati suprafetele cu care intrati in contact. Pulverizati solutia de Domestos, lasati sa actioneze 60 de minute si apoi clatiti. DOMESTOS DILUAT (180ml Domestos + 5L apa) - Curatati si dezinfectati podelele cu Domestos, lasati sa actioneze timp de 60 de minute si apoi clatiti. *1 CAPAC – 15ml. Cititi intotdeauna eticheta si informatiile produsului inainte de utilizare.

2.1 Clasificarea substanţei sau a amestecului EUH031 Skin Corr. 1B (H314) EUH071 Aquatic Acute 1 (H400) Aquatic Chronic 2 (H411) Met. Corr. 1 (H290) Eye Dam. 1 (H318) 2.2 Elemente pe etichetă Cuvânt de avertizare: Pericol. Conţine hipoclorit de sodiu (exprimat în clor activ) (Sodium Hypochlorite) Fraze de pericol: EUH031 - În contact cu acizi, degajă un gaz toxic. H314 - Provoacă arsuri grave ale pielii şi lezarea ochilor. EUH071 - Corosiv pentru căile respiratorii. H410 - Foarte toxic pentru mediul acvatic cu efecte pe termen lung. H290 - Poate fi corosiv pentru metale. Fraze de precauţie. P260 - Nu inspiraţi vaporii sau spray-ul. P280 - Purtaţi mănuşi de protecţie, îmbrăcăminte de protecţie, echipament de protecţie a ochilor sau echipament de protecţie a feţei. P303 + P361 + P353 - ÎN CAZ DE CONTACT CU PIELEA (sau cu părul): Scoateți imediat toată îmbrăcămintea contaminată. Clătiți pielea cu apă sau faceți duș. P305 + P351 + P338 - ÎN CAZ DE CONTACT CU OCHII: Clătiți cu atenție cu apă timp de mai multe minute. Scoateți lentilele de contact, dacăeste cazul și dacă acest lucru se poate face cu ușurință. Continuați să clătiți. P310 - Sunaţi imediat la un CENTRU DE INFORMARE TOXICOLOGICĂ sau un medic

1 Descrierea măsurilor de prim ajutor Informaţii generale: În caz de inconştienţă, se va culca persoana în poziţie laterală stabilă şi se va consultaunmedic. Asiguraţi aer proaspăt. În caz de respiraţie neregulată sau de stop respiratoriu se va aplicarespiraţie artificială. Fără resuscitare gură-la-gură sau gură-la-nas. Folosiţi balonul de resuscitareAmbu sau ventilatorul. Inhalare: Transportați persoana la aer liber și mențineți-o într-o poziție confortabilă pentru respirație. Sunaţi imediat la un CENTRU DE INFORMARE TOXICOLOGICĂ sau un medic. Contact cu pielea: Clătiți pielea cu apă călduță din abundență, sub jet care curge ușor pentru cel puțin 30 minute. Scoateți imediat toată îmbrăcămintea contaminată și spalați-o înainte de reutilizare. Sunaţi imediatla un CENTRU DE INFORMARE TOXICOLOGICĂ sau un medic. Contact cu ochii: Ţineţi pleoapele depărtate şi spălaţi ochii cu multă apă călduță timp de cel puţin 15 minute. Scoateţi lentilele de contact, dacă este cazul şi dacă acest lucru se poate face cu uşurinţă. Continuaţi săclătiţi. Sunaţi imediat la un CENTRU DE INFORMARE TOXICOLOGICĂ sau un medic. Ingerare: Clătiţi gura. Beți imediat un pahar cu apă. Nu administraţi nimic pe cale orală unei persoaneinconştiente. NU provocaţi voma. Se va sta în repaus. Sunaţi imediat la un CENTRUDEINFORMARE TOXICOLOGICĂ sau un medic. Auto-protecţia persoanei care acordă primul ajutor: Purtaţi echipament individual de protecţie cum este indicat în subsecţiunea 8.2.

Cele mai importante simptome şi efecte, atât acute, cât şi întârziate Inhalare: Corosiv pentru căile respiratorii. Poate provoca spasme bronhice persoanelor sensibilelaclor. Contact cu pielea: Provoacă arsuri grave. Contact cu ochii: Provoacă leziuni grave sau permanente. Ingerare: Ingerarea va duce la o coroziune foarte puternică a cavităţii bucale şi a faringelui cu riscul perforării esofagului şi a stomacului.

Unilever
5996037079797
2 Produse

Caracteristici

Utilizat pentru
Bucatarie
Utilizat pentru
Baie
Utilizat pentru
Pardoseli
Tip produs
Cu dezinfectant
Beneficii
Anticalcar
Beneficii
Impotriva microbilor
Cantitate
750 ml
Parfum
Pin
Proprietati
Anticalcar
Proprietati
Contine clor
Numar bucati
1
Forma/Textura
Lichid

Referinte specifice

Comentarii (0)

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

( 0 recenzie )
7,20 lei
Stoc epuizat
Perie ovala pentru praf si panza de paianjen.
( 0 recenzie )
14,41 lei
Solutie de curatat igienizanta cu putere anticalcar, pentru bai perfect curate si igienizare Indeparteaza eficient si fara efort...
( 0 recenzie )
20,94 lei
Stoc epuizat
Dezinfectant inalbitor anticalcar Domestos Pine, 1L
On Top
Menu
Close
Cos
Close
Back
Account
Close