Aparat de aer conditionat inverter Yamato Alpin, 12000 BTU, YW12G8, Flux aer 3D, control WiFi, Generator ioni Cold Plasma, FIltrare dubla, kit instalare inclus

2.845,27 lei
cu TVA
: Stoc epuizat
Cantitate:
Add to Wishlist

: 5948954003522

Aer conditionat Yamato Alpin YW12G8 12000 BTU

Yamato Alpin foloseste refrigerantul R32 care reduce impactul asupra mediului cu peste 68% si va asigura un consum de energie semnificativ mai mic.

Datorita senzorilor sai, Yamato Alpin optimizeaza temperatura camerei independent pentru a mentine un climat optim.

Incalzire la -25°C
Aparatul aer conditionat Yamato Alpin este proiectat sa functioneze la temperaturi exterioare de pana la -25°C. Acest model este echipat cu tehnologie avansata de incalzire, compresor DC Inverter si sistem de dezghetare inteligent, care ii permit sa furnizeze caldura in conditii extreme de frig.

Dezghetare inteligenta
Atunci cand aparatul de aer conditionat functioneaza in modul de incalzire, vaporii de apa din aer se condenseaza pe bobinele evaporatorului si se transforma in gheata. Aceasta acumulare de gheata poate impiedica circulatia aerului cald si reduce eficienta incalzirii. Functia de dezghetare inteligenta detecteaza acest proces si activeaza un ciclu automat de dezghetare care incalzeste bobinele evaporatorului pentru a topi gheata.


Yamato Alpin

Functii unitate interioara Yamato Alpin

Flux inteligent 3D
Functia de flux inteligent 3D este o caracteristica disponibila pe modelul de aer conditionat Yamato Alpin care permite directionarea aerului in mai multe directii simultan. Aceasta caracteristica imbunatateste circulatia aerului intr-o camera, asigurand o distributie uniforma a temperaturii si imbunatatind confortul utilizatorului.

In timpul functionarii, lamelele de baleaj se misca in mai multe directii, permitand aerului sa fie distribuit in mod uniform in intreaga camera. Aceasta functie poate fi controlata de la distanta prin intermediul telecomenzii sau poate fi setata pentru a functiona automat, in functie de preferintele utilizatorului.

Beneficiile functiei de flux de aer 3D includ o distributie uniforma a aerului rece sau cald in intreaga camera, reducerea punctelor reci sau calde si imbunatatirea eficientei energetice a aparatului de aer conditionat prin reducerea timpului de functionare necesar pentru a atinge temperatura dorita in camera. Aceasta caracteristica poate fi utila in special in camere cu o configuratie neobisnuita sau cu mai multe nivele, unde poate fi dificil sa se asigure o distributie uniforma a aerului fara o caracteristica speciala de directionare a aerului.

Control WiFi
Functia de control WiFi permite controlul aparatului prin intermediul unei retele WiFi. Acest lucru inseamna ca utilizatorii pot controla aparatul de aer conditionat prin intermediul aplicatiei mobile, fara a fi nevoie sa se afle fizic in aceeasi incapere cu aparatul.

Pentru a utiliza aceasta functie, utilizatorii trebuie sa instaleze aplicatia SmartLife-SmartHome pe smartphone-ul sau tableta lor si sa conecteze aparatul de aer conditionat la reteaua WiFi. Odata ce conexiunea este stabilita, utilizatorii pot controla temperatura, modul de functionare, viteza ventilatorului si alte setari ale aparatului de aer conditionat prin intermediul aplicatiei.

Generator ioni Cold Plasma
Aceasta tehnologie produce ioni negativi care se ataseaza de particulele din aer, cum ar fi polenul, praf, mucegaiul sau bacteriile, transformandu-le in particule mai mari care pot fi filtrate cu usurinta de catre filtrele de aer.

In plus, aceasta tehnologie poate ajuta la eliminarea mirosurilor neplacute din incaperi, cum ar fi cele cauzate de fumul de tigara, mucegai sau animalele de companie. De asemenea, poate ajuta la reducerea nivelului de particule fine si a poluarii din aer, ceea ce poate fi benefic pentru persoanele cu probleme respiratorii sau alergii.

In general, aparatele de aer conditionat cu functia de Generator ioni Cold Plasma poate fi o alegere buna pentru cei care cauta sa imbunatateasca calitatea aerului din locuintele lor, in special in zonele cu poluare ridicata sau in cazul persoanelor cu probleme respiratorii sau alergii.

Functia auto-curatare
Functia de auto-curatare asigura curatarea in profunzine a evaporatorului, prin indepartarea murdariei, eliminand eventualele surse ale mirosurilor neplacute si pastrand aerul curat. Curatarea se realizeaza cu ajutorul tehnologiei inovative in patru pasi succesivi: condensare, inghetare, dezghetare si uscare.

Pentru uscarea partilor interne, puteti activa functia anti-mucegai (X-Fan), iar aparatul va continua sa functioneze la viteza redusa pentru inca 15 minute dupa oprire.

Alte functii:
Ventilator cu 7 viteze al unitatii interioare
Incalzire la 8°C, atunci cand sunteti plecat


Yamato Alpin UE

Functii unitate exterioara Yamato Alpin

Alimentare prin unitatea exterioara
Alimentarea aparatului de aer conditionat se realizeaza prin unitatea exterioara pentru cresterea sigurantei si o estetica imbunatatita.

Rezistente electrice suplimentare
Unitatea exterioara este dotata cu doua rezistente auxiliare, una montata pe compresor, iar cealalta pe carcasa unitatii. Acestea imbunatatesc capacitatea de incalzire a aparatului, in conditii de eficienta energetica ridicata.

FC Inverter, SEER A++/ SCOP A+
Tehnologia DC Inverter este utilizata in sistemele de aer conditionat pentru a regla in mod continuu puterea de racire sau incalzire, astfel incat sa se mentina o temperatura constanta in incapere, economisind energie electrica si reducand costurile cu facturile de energie.

Mai mult decat atat, tehnologia DC Inverter poate ajuta la reducerea zgomotului emis de sistemul de aer conditionat si poate prelungi durata de viata a aparatului. Aceasta este deoarece compresorul nu functioneaza la capacitate maxima tot timpul, ceea ce reduce uzura si creste eficienta sistemului.

Kit de instalare inclus
Aparatele includ materiale necesare instalarii, respectiv: 3 m traseu frigorific (teava pentru gaz, pentru lichid si izolatia aferenta), tub de evacuare a condensului si protectie pentru trecerea prin perete.


Yamato Alpin
Functii telecomanda Yamato Alpin

Functia I FEEL
Asigura un climat personalizat in functie de regiunea unde este plasata telecomanda. Prin activarea senorului I feel unitatea va crea climatul dorit in zona respectiva.

Functia Slepp
Aceasta functie este proiectata in mod special pentru a asigura confortul in timpul somnului, jetul de aer este directionat catre tavan si ventilatorul isi reduce turatiile pentru a scadea nivelul de zgomot si disconfortul creat de fluxul de aer.

Temporizare
Permite pornirea sau oprirea aparatului la o ora prestabilita, asigurandu-se astfel un climat placut inainte de a ajunge acasa, totodata se poate evita uitarea aparatului pornit.

Racire turbo
Functia turbo are rolul de a realiza o temperatura confortabila intr-un timp cat mai scurt, aparatul functioneaza la un debit maxim de aer si cu o viteza maxima a compresorului.

 

Yamato
5948954003522

Caracteristici

Tip produs
Standard
Suprafata de montare
Perete
Capacitate generala
12000 BTU
Capacitate de racire
12000 BTU
Eficienta energetica racire
A++
Eficienta energetica incalzire
A+
Temperatura minima de operare racire (-°C)
-15
Temperatura maxima de operare racire (°+C)
50
Temperatura minima de operare incalzire (°-C)
-25
Temperatura maxima de operare incalzire (+°C)
30
Tip compresor
Inverter
Kit instalare inclus
Da
Coeficient randament sezonier la racire SEER
6.1
Coeficient randament sezonier la incalzire SCOP
4
Tensiune alimentare
230 V
Nivel de zgomot unitate interna
26 dB
Nivel de zgomot unitate interna
50 dB
Culoare unitate interna
Alb
Lungime unitate interna
790 mm
Latime unitate interna
19 cm
Inaltime unitate interna
275 mm
Tehnologie Wi-Fi
Da
Caracteristici speciale
Autodiagnoza, Dezumidificare, Incalzire, Ionizare, Racire, Ventilatie
Culoare unitate externa
Alb
Dezumidificare (l/h)
1.2
Tip alimentare
Electricitate

Referinte specifice

Comentarii (0)
On Top
Menu
Close
Cos
Close
Back
Account
Close