Aparat de aer conditionat inverter Yamato Alpin, 12000 BTU, YW12G8, Flux aer 3D, control WiFi, Generator ioni Cold Plasma, FIltrare dubla, kit instalare inclus

2.726,27 lei
cu TVA
Cantitate:
Add to Wishlist

: 5948954003522
Aparat de aer conditionat

Yamato Optimum YW12T1 Inverter 12000 BTU
Clasa energetica A++

Aparat de aer conditionat - Yamato Optimum - unitate interna 
Yamato logo
APARATELE DE AER CONDITIONAT din gama Optimum de la Yamato sunt proiectate sa furnizeze climatul optim pentru tine, gratie unor tehnologii avansate precum Fluxul de aer inteligent, Super Turbo Start si Zero Wind.

Yamato R32YAMATO dovedeste responsabilitate fata de poluarea mediului, prin folosirea agentului frigorific R32in timp ce asigura un consum de energie diminuat prin utilizarea tehnologiei Inverter. 

Yamato - gama larga de tensiuni

Gama larga de tensiuni Aparatul poate functiona intr-o gama extinsa de tensiune de la 165 pana la 564 V, in conditii de tensiune instabila sau excesiv de scazuta.

 

 

TEHNOLOGII CARE FAC DIFERENTA

Yamato Optimum - aparat de aer conditionat - ambient interior

 

Yamato - "I feel"

Functia "I Feel"

 Daca doresti un climat personalizat intr-o anumita parte a camerei, plaseaza telecomanda in perimetrul respectiv, apoi activeaza senzorul "I feel". Gratie acestei functii, aparatul va receptiona comanda si iti va crea rapid climatul dorit in zona respectiva.

Yamato - Racirea turbo

Super Turbo Start 

Datorita compresorului puternic, tehnologia Super Turbo Start va permite atingerea temperaturii setate in numai 30 de secunde in modul racire, respectiv in 60 de secunde in modul incalzire.

Yamato - Modul economicModul economic 

  Beneficiezi de un consum redus de curent, deoarece setarile termostatului se modifica automat in functie de temperatura ambientala, fiind astfel evitate racirea sau incalzirea inutila.

 

 

AER BLAND CU TEHNOLOGIA "ZERO WIND"

Yamato Optimum YW-T1 este dotat cu deflectoare verticale, avand un design patentat, de forma unei frunze cu orificii de diverse diametre. Atunci cand deflectoarele, actionate prin telecomanda, sunt inchise, fluxul de aer eliberat in camera prin aceste orificii este unul delicat, bland, extrem de confortabil.

Tehnologia "Zero wind" 

 

UNITATEA EXTERNA

Yamato Optimum - aparat de aer conditionat - unitatea externa

Consum energetic redus
Datorita tehnologiei Inverter, viteza compresorului variaza, asigurand atat mentinerea temperaturii setate cat si economisirea de energie cu pana la 60% fata de solutiile tehnologice anterioare.

Ventilator cu 6 trepte de viteza
In functie de temperatura ambientala, aparatul regleaza automat atat viteza ventilatorului unitatii externe, cat si pe cea a tubulaturii schimbatorului de caldura, pentru a optimiza performantele si a reduce consumul de energie.

Alimentare prin unitatea externa
Pentru cresterea sigurantei in utilizare, precum si din considerente estetice, alimentarea sistemului se face prin unitatea exterioara.

Carcasa rezistenta la coroziune 
Carcasa metalica a unitatii externe isi pastreaza aspectul intact o lunga perioada de timp, deoaerce are aplicate straturi de protectie anti-coroziva.
  

 

FUNCTII ADAPTATE STILULUI TAU 

Yamato Optimum - Ambient interior

Yamato - DezumidificareDezumidificare 

Combaterea umiditatii in spatiile interioare este o necesitate, atat pentru a inlatura disconfortul aferent, cat si pentru a preveni riscurile aparitiei afectiunilor respiratorii.

Yamato - Functia MuteFunctia "Mute"

Cand doresti o atmosfera linistita in camera, actioneaza functia "Mute" care are marele avantaj de a nu afecta performantele de racire sau de incalzire ale aparatului.

 

Yamato - Dezghetare inteligentaDezghetare inteligenta 

Noua tehnologie face posibila dezghetarea unitatii externe doar la nevoie, nu la intervale regulate de timp, de aici rezultand importante economii de energie.

Yamato - Modul autoModul auto 

La pornirea aparatului, senzorii detecteaza temperatura incaperii si o aduc la un nivel optim de confort, potrivit modului selectat.

 

 

MEREU CONECTAT LA APARATUL TAU

Yamato WiFi Intelligent Control

WiFi - YamatoWIFI Intelligent Control

Daca doresti sa modifici setarile de climatizare, sa programezi temperatura pe intervale orare sau sa revizuiesti consumul de energie de oriunde te-ai afla, poti conecta simplu si rapid unitatea la WiFi, descarcand aplicatia de pe internet.

Pentru a configura aplicatia sunt necesare un smartphone sau o tableta si un router wireless pentru conectare la internet.

Cerinte minimale: sistem iOS (minim versiunea 9.0) sau Android (versiunea 5.0).

 

CARACTERISTICI SUPLIMENTARETelecomanda

Flux de aer inteligent 3D - fluxul de aer poate fi directionat din telecomanda de sus in jos in modul racire, respectiv de jos in sus in modul incalzire, creandu-se astfel curenti confortabili datorita efectului Coanda imprimat de flapsul unitatii

Autocuratare in 4 pasi - Clean & Mildew - prin apasarea butonului Clean, poate fi activat ciclul de autocuratare in 4 pasi: inghetare rapida, dezghetare, uscare si sterilizare la temperatura ridicata a evaporatorului. De asemenea, poate fi prevenita aparitia mucagaiului prin functia Anti-Mildew, care permite uscarea pieselor interne ale unitatii interne, prin continuarea functionarii ventilatorului timp de 15 minute dupa oprirea aparatului.

LED Display - poti vizualiza in permanenta temperatura setata pe displayul aparatului de aer conditionat, care poate fi actionat din telecomanda

Temperaturi minime de operare - aparatul functioneaza optim in modul racire la temperaturi exterioare de pana la -15°C, respectiv in modul incalzire la temperaturi exterioare de pana la -20°C

Autodiagnoza - in cazul aparitiei unui defect, pe display-ul LED al unitatii interne este afisat codul de eroare pentru facilitarea operatiunilor de mentenanta/service

Autocuratare - dupa utilizarea aparatului de aer conditionat in regim de racire, ventilatorul va continua sa se invarta pentru a usca schimbatorul de caldura, prevenind astfel aparitia mucegaiului

Kit de instalare inclus - pentru toate capacitatile din gama, aparatele sunt insotite de kitul de instalare constand din 4 metri de teava, 4,3 metri de cablu, tub pentru drenajul condensului, banda de matisat si protectie a traseului la trecerea prin perete

Yamato
5948954003522
3 Produse

Caracteristici

Tip produs
Standard
Suprafata de montare
Perete
Capacitate generala
12000 BTU
Capacitate de racire
12000 BTU
Eficienta energetica racire
A++
Eficienta energetica incalzire
A+
Temperatura minima de operare racire (-°C)
-15
Temperatura maxima de operare racire (°+C)
50
Temperatura minima de operare incalzire (°-C)
-25
Temperatura maxima de operare incalzire (+°C)
30
Tip compresor
Inverter
Kit instalare inclus
Da
Coeficient randament sezonier la racire SEER
6.1
Coeficient randament sezonier la incalzire SCOP
4
Tensiune alimentare
230 V
Nivel de zgomot unitate interna
26 dB
Nivel de zgomot unitate interna
50 dB
Culoare unitate interna
Alb
Lungime unitate interna
790 mm
Latime unitate interna
19 cm
Inaltime unitate interna
275 mm
Tehnologie Wi-Fi
Da
Caracteristici speciale
Autodiagnoza, Dezumidificare, Incalzire, Ionizare, Racire, Ventilatie
Culoare unitate externa
Alb
Dezumidificare (l/h)
1.2
Tip alimentare
Electricitate

Referinte specifice

Comentarii (0)
On Top
Menu
Close
Cos
Close
Back
Account
Close