Manusi unica folosinta, Nitrylex Basic, fara pudra L Violet, 100 buc

18,03 lei
cu TVA

Manusi unica folosinta, Nitrylex Basic, fara pudra L Violet, 100 buc

Manusi nitril medicale pentru examinare, violet, nepudrate, 100 buc NITRYLEX CLASSIC marimea L de unica folosinta de la Mercator Medical

Protejeaza impotriva virusurilor, bacteriilor si fungilor;

Protejeaza impotriva agentilor patogeni cu transmitere prin sange;

Asigura o bariera de protectie eficienta;

Calitate superioara;

Texturate fin la varfurile degetelor;

Sensibilitate tactila crescuta

                                                     Ambidextre (forma universala, care se potriveste ambelor maini);

Sunt usor de folosit;

Nesterile;

Manseta este rulata uniform;

 Recomandate pentru persoanele alergice la latex (cauciuc natural);

Reduc riscul la dermatita de contact;

Reduc riscul de hipersensibilitate si reactii alergice.

Suprafata usor rugoasa la varfurile degetelor creste eficienta manevrarii instrumentelor medicale, atat in mediu umed cat si uscat.

 Este declarat ca fiind „dispozitiv medical” conform Comunitatii Europene 93/42/CEE - clasa I Este echipament de protectie individuala conform Comunitatii Europene 89/686/CEE - categoria III

Domeniu de folosinta examinare, ingrijire medicala, laboratoare citostatice, contact cu substante chimice specifice, stomatologie, medicina veterinara, saloane de cosmetica, contact cu produse alimentare.

Descrierea completa a produsului Suprafata externa:

biscuiti cu varful degetului texturat, polimerizat Suprafata interna:

 polimerizat + clorurat Forma: ambidextru, care se potriveste la mana dreapta si stanga AQL (nivelul de calitate acceptat international):

1.0     Cantitate in ambalaj: 100 buc. dupa greutate

2.0   Termen de valabilitate: 3 ani (de la data fabricatiei inscrisa pe ambalaj) Instructiuni de depozitare

3.0   Se recomanda depozitarea manusilor in loc uscat, la temperatura de 5-35 ° C si pentru a le proteja impotriva razelor solare directe si a luminii fluorescente. Umiditatea relativa recomandata in camera in care sunt depozitate manusile este 60 ± 20%.

4.0    Pastrati manusile la o distanta de cel putin 1 m de dispozitivele de incalzire, surse de foc si ozon. Nu tineti in apropiere directa de solventi, uleiuri, combustibili si lubrifianti. Contact alimentar Manusile sunt marcate cu simbolul contactului alimentar si respecta cerintele Regulamentului (UE) nr. 10/2011, Regulamentului European (CE) nr 1935/2004 si cu Regulamentul (CE) nr. 2023/2006 privind o buna procedura de fabricatie. Manusile sunt potrivite pentru manipularea oricarui tip de mancare si au fost testat pentru „testul general al migratiei” conform EN 1186. Clasificare si conformitate MDD (Clasificarea Dispozitivelor Medicale) Manusile sunt clasificate in dispozitive medicale de clasa I, conform anexei IX a Consiliului Directiva 93/42 / CEE si respecta standardele: EN 455-1: 2000, EN 455-2: 2015, EN 455-3: 2015, EN 455-4: 2009, EN ISO, 15223-1: 2016, EN 1041: 2008 + A1: 2013. Clasificare si conformitate PPE

5.0   Manusile sunt echipamente de protectie personala din categoria III, conform anexei I la Regulamentul 2016/425 si respecta standardele: EN 420: 2003 + A1: 2009, EN ISO 374-1: 2016 (tip B), EN 374-2: 2014, EN 16523-1: 2015, EN 374-4: 2013, EN ISO 374-5: 2016. D

estinatia de folosire Acestea sunt manusi de examinare nesterile destinate pentru o singura utilizare, in domeniul medical pentru: protejarea pacientului si utilizatorului impotriva contaminarii incrucisate, efectuarea de examene medicale, diagnostice si proceduri terapeutice si pentru manipularea materialelor contaminate medicale.

6.0   Manusile sunt clasificate ca dispozitive medicale clasa I si ca echipamente de protectie personala categoria III. Proiectarea si etichetarea acestora corespunde cerintelor din Directiva Europeana privind Dispozitivele Medicale 93/42 / CEE si Regulamentul European 2016/425 privind echipamentele de protectie personala. Manusile trebuie utilizate exclusiv pentru ce au fost create.

7.0    Precautii si indicatii de utilizare Uscati mainile inainte de a pune manusile. Inainte de utilizare, inspectati manusile pentru orice defect sau imperfectiuni.

8.0   Utilizati cel putin o pereche de manusi pentru un pacient si o singura procedura; acestea sunt manusi de unica folosinta. Nu lasati substantele chimice a intra sub manusi prin manseta. D

9.0   aca o substanta chimica ajunge la piele, spalati imediat cu multa apa cu sapun. Daca manusile s-au perforat, sfasiat sau rupt in timpul folosirii lor, scoate-le si pune altele noi.

10.0             Evitati sa folositi manusi murdare in interior, deoarece acestea pot provoca iritatii ceea ce duce la inflamarea pielii sau la daune mai grave.

11.0            Manusile nu ar trebui folosite in contact cu focul deschis si pentru a va proteja impotriva oricaror instrumente ascutite.

12.0            Manusile nu sunt destinate sudarii, protectiei impotriva socurilor electrice, ionizarii radiatii sau din efectul obiectelor calde sau reci. Aceasta informare nu reflecta durata efectiva a protectiei in locul de munca si diferentierea dintre amestecuri de substante si substante chimice pure.

13.0            Rezistenta la penetrare chimica a fost evaluata in laborator conditii din probe prelevate numai din palma (cu exceptia cazului in care manusa este egala cu sau peste 400 mm - unde este testata si manseta) si se refera numai la substantele chimice testate si la esantionul testat.

14.0            Poate fi diferit daca substanta chimica este utilizata intr-un amestec. Se recomanda sa verificati daca manusile sunt adecvate pentru utilizarea prevazuta deoarece conditiile de la locul de munca pot diferi de testul de tip in functie de temperatura, abraziune si degradare.

15.0            Cand sunt utilizate, manusile de protectie pot oferi o rezistenta mai mica la substantele chimice periculoase datorita modificarilor proprietatilor fizice. Miscari, prindere, frecarea, degradarea cauzata de contactul chimic etc. pot reduce timpul de utilizare efectiv semnificativ.

16.0             Pentru substantele chimice corozive, degradarea poate fi cel mai important factor de luat in considerare in selectia manusilor rezistente la substante chimice. Manusile sunt potrivite pentru scopuri speciale, deoarece sunt manusi de examinare unde riscul de ranire la incheietura mainii este considerat a fi minim, manusile sunt mai scurte decat presupune standardul EN 420 ca fiind minimul necesar de lungime.

17.0            Componente / componente periculoase Unele manusi pot contine componente cunoscute a fi o posibila cauza de alergie pentru persoanele alergice la acestea, care pot dezvolta iritatii de contact si / sau reactii alergice. In cazul unei reactii alergice, solicitati imediat asistenta medicala.

18.0             Aruncarea la gunoi Manusile folosite pot fi contaminate cu boli contagioase sau cu alte substante periculoase. Acestea trebuie eliminate in conformitate cu reglementarile locale. Manusile trebuie ingropate sau arse in conditii controlate.

Marime L
Numar bucati 100
Proprietati Ambidextre Nesterile Confectionate din Nitril, nepudrate Varful degetelor texturate Manusi de examinare de unica folosinta Manseta: margine rulata uniform AQL 1.5
Material Nitril
Culoare Violet Lavanda

 

Nitrylex
5906615462002
12 Produse

Caracteristici

Tip produs
Manusi de protectie cu mansete elastice
Tip produs
Manusi pentru uz general
Greutate
0.4 Kg
Material
Nitril
Tip
Manusi unica folosinta
Utilizat pentru
Uz casnic
Utilizat pentru
Auto
Utilizat pentru
Domeniul sanitar
Utilizat pentru
Agroalimentar
Utilizat pentru
Lucru mecanic
Utilizat pentru
Industria alimentara
Utilizare
Interior
Utilizare
Exterior
Utilizare
Industrial
Utilizare
Hobby-uri
Culoare
Verde
Marime
L
Beneficii
Usor de utilizat
Proprietati
Protejeaza
Lungime
23 cm
Latime
12 cm
Inaltime
6 cm
Numar bucati/set
100
Garantie
24 luni

Referinte specifice

Comentarii (0)
On Top
Menu
Close
Cos
Close
Back
Account
Close