Set 2 piese diversificare bebelusi si copii din silicon eMazing, bol cu ventuza, lingurita din lemn si silicon, pentru gustari, fara alergeni, rosu

30,07 lei
cu TVA

Set 2 piese diversificare bebelusi si copii din silicon eMazing

Cantitate:
Add to Wishlist

: 125275_INS

Material sigur: Placa pentru bebelusi fabricata din silicon 100% alimentar, este certificata FDA, fara BPA, rezistenta la temperaturi ridicate si nu este usor de deformat. Siguranta copiilor este intotdeauna prioritatea noastra principala.

Ventuza puternica: Ventuza se afla sub vasul din silicon pentru bebelusi si poate fi fixata ferm pe suprafata neteda a mesei pentru a preveni varsarea, rotirea si stropirea alimentelor.

Lingura din silicon: Lingura moale din silicon este delicata pentru gingiile bebelusului si copilul o poate mesteca in siguranta. In plus, il puteti folosi si pentru a va antrena copilul sa manance independent.

Usor de curatat : vasul din silicon pentru copii este rezistent la temperaturi ridicate si nu transmite caldura. Este sigur de utilizat in cuptoarele cu microunde si este potrivit si pentru masinile de spalat vase, cuptoare si congelatoare. Este mai bine sa spalati manual, deoarece poate prelungi durata de viata a vasului din silicon.

125275_INS
45 Produse

Caracteristici

Tip produs
Set hranire
Culoare
Rosu
Material
Silicon
Caracteristici cheie
Usor de curatat
Caracteristici cheie
Anti-alunecare
Caracteristici cheie
Set de masa pentru bebelusi
Greutate
200 g
Continut pachet
1 x Bol
Continut pachet
1 x Lingurita
Varsta
6-9 luni
Varsta
9-12 luni
Varsta
1 an
Varsta
2 ani
Garantie
12 luni

Referinte specifice

Comentarii (0)
On Top
Menu
Close
Cos
Close
Back
Account
Close