Absorbante Libresse Maxi Goodnight, 10 bucati

7,97 lei
cu TVA

                           Absorbante Libresse Maxi Goodnight, 10 bucati

Absorbantele Libresse Comfort & Security Maxi Goodnight+ au noua tehnologie Max Cour-V™adaptabilă corpului tău și 3 zone inteligente de absorbție pentru protecție maximă în timpul menstruației cu flux super abundent.

Noua tehnologie Max Cour-V™ adaptabilă corpului tău îți oferă o îngrijire de ultimă generație pentru Zona V.
Cu 3 zone inteligente de absorbție, o absorbție rapidă și adaptabilitate maximă te vei simți pe deplin sigură. Pentru că la Libresse vrem ca tu să îndrăznești orice.

Noua tehnologie adaptabilă Cour-V™ folosită în crearea absorbantelor îți oferă protecția de care ai nevoie și cea mai adaptabilă formă creată de noi chiar și în timpul zilelor cu flux abundent. 

3 X ZONE DE ABSORBȚIE Zonele omogene din fața, mijlocul și spatele absorbantului îți oferă protecția ideală. 

ABSORBȚIE RAPIDĂ: O suprafață absorbantă și o formă specială fac din aceste absorbante alegerea perfectă pentru menstruațiile abundente. 

ADAPTABILITATE MAXIMĂ. Elementele flexibile și aripioarele oferă acestor absorbante cea mai adaptabilă formă creată de noi, permițându-le să se adapteze corpului și fluxului tău menstrual. 

AMBALAJ REALIZAT CU CONSUM REDUS DE CO2. Ambalajul este realizat în proporție de cel puțin 80%* din plante, materiale reciclate sau surse obținute cu amprentă redusă de carbon.    

Această tehnologie le permite acestor absorbante să fie extrem de convenabile, ușor de folosit și ușor de aruncat în siguranță. Pur și simplu desfă un nou absorbant, apoi învelește-l pe cel folosit în folia rămasă. Apasă pe laterale pentru a-l lipi și ești gata. Este igienic și discret la fiecare pas. Chiar dacă nu te afli lângă un coș de gunoi, îl poți pune în geantă, fiind sigură că ambalajul nu se va desface – folia Roll Press Go™ va rămâne mereu lipită.   

Potrivit pentru:

Noapte
Noapte
În timpul menstruației
În timpul menstruației
Libresse
7322541192543
16 Produse

Caracteristici

Utilizat pentru
Corp
Utilizare
Zi, Noapte
Tip produs
Absorbante
Stil
Lung cu aripioare
Material
Bumbac
Tip
Standard
Greutate
85 g
Beneficii
Absorbtie rapida
Destinat pentru
Ciclu menstrual
Proprietati
Neutralizeaza mirosurile
Lungime
10 cm
Latime
5 cm
Inaltime
8 cm
Pentru
Femei
Grad absorbtie
High
Indicator umiditate (picaturi)
4
Material strat superior
Textil
Garanție
12

Referinte specifice

Comentarii (0)
On Top
Menu
Close
Cos
Close
Back
Account
Close