Pastile pentru aprins focul , albe, Licurici ,48 buc/cut

Pastile pentru aprins focul , albe, Licurici ,48 buc/cut

5,95 lei
cu TVA

Pastile pentru aprins focul , albe, Licurici ,48 buc/cut

Cantitate:
Add to Wishlist

: 4007467722083

Pastile pentru aprins focul , albe, Licurici ,48 buc/cut. Utilizare si instructiuni de siguranta: A se plasa 1 pana la 2 aprinzatoare pe materialul combustibil, a se aprinde si a se lasa sa arda minim 1 minut. A se adauga material combustibil si a se avea grija ca flacara sa nu se stinga. Nu este permis sa ajunga la indemana copiilor. A se depozita la temperaturi de maxim 45 grade. A se mentine la distanta de sursele inflamabile. Pentru aprindere sau reaprindere a nu se folosi spirt sau benzina!

Pastilele pentru aprins focul sunt fabricate pentru a usura procesul de aprindere a focului fie ca este vorba de cel din soba, gratar, semineu sau foc de tabara. Aceste pastile sunt varianta rapida si sigura de a aprinde focul fara riscul de accidente.

Alege pastilele pentru aprins focul si profita de o metoda sigura ce da rezultate pe orice fel de vreme!

 

- Pastile pentru aprins focul pe baza de kerosen ce se pot utiliza in toate cele 4 anotimpuri;
- Pastilele se pot folosi pentru aprinderea focului la gratar, sigure pentru sobe, in seminee sau pentru focurile de tabara;
- Cutia contine 48 de pastile, aproximativ 200 g. Acestea nefiind periculoase si ard foarte usor la contactul cu flacara;
- Aprindeti cu un chibrit sau bricheta si lasati sa arda. Produs ce se poate utiliza in toate cele 4 anotimpuri in conditii sigure;
- A nu se lasa la indemana copiilor.

Utilizare si instructiuni de siguranta:
A se plasa 1 sau 2 aprinzatoare pe materialul combustibil, a se aprinde si a se lasa sa arda un minut. A se adauga material combustibil si se urmareste flacara pentru a nu se stinge. Nu este permis sa ajunga in mana copiilor. Copiii mici se vor tine departe de gratar. A se depozita la temperaturi de maximum 45 grade Celsius. A se depozita la distanta de sursele inflamabile.
ATENTIE! Pentru aprindere sau reaprindere, a nu se folosi spirt sau benzina! Folosirea gratarului in incaperi inchise presupune existenta unei hote de evacuare a fumului.

Descopera pastilele pentru aprins focul si uita ce clasicii combustibili folositi pentru aprindere. Alege metoda simpla si utila, care da mereu roade!

 

 

Unknown Image

OEN
4007467722083
169 Produse

Caracteristici

Utilizat pentru
Aprinderea focului
Tip produs
Carbuni
Culoare
Alb
Material
Carbune
Numar bucati/pachet
48
Forma/Textura
Tablete

Referinte specifice

Comentarii (0)

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

On Top
Menu
Close
Cos
Close
Back
Account
Close